Wrestling RO

Be the Booker-Enigma Wrestling Federation

In jos

Be the Booker-Enigma Wrestling Federation

Mesaj Scris de edytriplex14 la data de Mier Feb 27, 2013 9:30 am

Enigma Wrestling Federation are un nou patron,acesta fiind Triple H !
General manager of Raw: Eric Bischoff
General manager of Smackdown: Shane McMahon

Roster EWF Raw:

-Batista
-Big Daddy V
-Christian
-CM Punk(accidentat la genunchi pe termen nedeterminat)
-Carlito
-Dolph Ziggler
-Epico
-Evan Bourne
-Gregory Helms
-Luke Gallows
-Jamie Noble
-John Cena
-John Morrison
-Kane
-Kofi Kingston
-MVP
-Paul Heyman(CM Punk`s manager)
-Primo
-Randy Orton
-R-Truth
-Ryback
-Rey Mysterio
-Santino Marella
-Shawn Michaels
-Triple H
-The Miz
-Zack Ryder

Raw Champions:
EWF Champion: John Cena
EWF Intercontinental Champion: Kane


Smackdown EWF Roster:
-Alberto Del Rio
-Antonio Cesaro
-Booker T
-Big Show
-Cody Rhodes
-Charile Haas
-Chavo Guerrero
-Chris Jericho
-Damien Sandow
-Darren Young
-Daniel Bryan
-Drew McIntyre
-Edge
-Ezekiel Jackson
-Heath Slater
-Jey Uso
-Jimmy Uso
-Kurt Angle
-Mark Henry
-Rob Van Dam
-Sheamus
-Shelton Benjamin
-Ted Dibiase
-Tyson Kidd
-Undertaker
-Wade Barrett
-William Regal

Smackdown Champions:
World Heavyweight Champion: Kurt Angle
USA Champion: TBA
Tag Team Champions: TBA

edytriplex14

Mesaje : 9

Sus In jos

Re: Be the Booker-Enigma Wrestling Federation

Mesaj Scris de edytriplex14 la data de Mier Feb 27, 2013 9:31 am

Monday Night Raw Episode 1


Triple H`s Speech(Read Notes)

Carlito def. Christian(#1 Contender for the ITC Champion)-(09:33)Meciul de debut al Raw-ului a fost unul pe masura, Carlito a castigat meciul dupa ce l-a scuipat pe Christian cu un mar si a executat un Backstabber.

World`s Greatest Tag Team def. Primo&Epico(Tag Team Champions Semi-Final)-(7:04)Benjamin si Haas au fost mai motivati ca niciodata,Haas a rezistat unui Backstabber din partea lui Primo,intr-un final Haas facand un salt grandios de pe corzi urmat de un T-Bone Suplex din partea lui Benjamin pe Epico.

Chavo Guererro New Cruiserwieght Champion (5:23)-Gregory Helms si Chavo Guererro au ramas ultimii 2 oameni ramasi in meci,Chavo Guererro folosidu-se de corzi pentru a obtine victoria. Congratz Chavo !

Dolph Ziggler def. Kofi Kingston,John Morrison-(8:09)Dolph Ziggler a furat showul si de data asta,Ziggler a reusit sa scape dintr-un Trouble in Paradise,iar Kofi dintr-un Starship Pain.Ziggler a executat intr-un final Zig-Zagul pe Kofi.Cu siguranta unul dintre cele mai bune meciuri ale serii.

Ryback def. Big Daddy V(via DQ)-(1:02)Lui Big Daddy V nu ia pasat de acest meci,Big V a vrut doar sa ii provoace durere adversarului sau aplicandu-i 10 lovituri de scaun lui Ryback.

The Miz def. R-Truth
-(5:04)The Miz a facut un meci senzational facand instructie cu R-Truth.The Miz a avut nevoie de 2 Skull Crushing Finale ca sa castige meciul.


Main-Event:Randy Orton def. John Cena(c)(via DQ)(WWE Championship)-(8:45)In urma voturilor si insistenei lui Randy Orton la Eric Bischoff,acesta a primit sansa la centura WWE. Randy Orton se pregatea sa execute un RKO care putea aduce centura WWE pe umarul sau in momentul in care BATISTA ia facut un Spear! Batista nu s-a oprit aici aplicandu-i lui Cena un Batista Bomb pentru a incheia seara!

RAW Notes!

#Triple H a anuntat ca EWF este pe maini bune si ca noul manager al Raw-uli este nimeni altul decat Eric Bischoff(in huiduielile fanilor).Cei doi au dat mana si s-au imbratisat.
#Carlito vs. Kane at TLC(ITC Championship) !
#WGTM vs. ??? at TLC(Tag-Team Champions) !
#Chavo New Cruiserweight Champion,Chavo vs. Helms Next Week!
#Ryback vs. Big Daddy V Next Week(NO DQ) !
#Ziggler vs. ??? vs. ??? at TLC(Winner faces the WWE or WHC at Royal Rumble)
#Batista vs. Orton Next Week !

edytriplex14

Mesaje : 9

Sus In jos

Re: Be the Booker-Enigma Wrestling Federation

Mesaj Scris de edytriplex14 la data de Mier Feb 27, 2013 9:31 am

Smackdown Episode 1William Regal def. Darren Young(4:36)-William Regal a primit o reactie foarte pozitiva din partea publicului din Smackdown,Regal a lucrat bine in acest meci,intr-un final executand un Knee Tembler.

Sheamus def. Shelton Benjamin(7:13)-Benjamin a aratat foarte bine in acest meci,in mare parte dominand meciul insa nu a fost indeajuns pentru a obtine o victorie impotriva lui Sheamus,Sheamus loveste cu Brogue-Kick-ul sau,iar apoi un Celtic Cross.

Mark Henry def. Ted Dibiase(02:32)-Un squash match din partea lui Mark Henry terminand rapid cu Dibiase.Mark Henry a executat 2 WTS pentru a obtine victoria.

Rob Van Dam def. Daniel Bryan,Antonio Cesaro(09:34)-Dupa un meci care a aratat foarte mult interes din partea fanilor si dupa o serie de manevre spectaculoase,Rob Van Dam a reusit sa obtina victoria executand Frog-Splashul pe Bryan si Cesaro in accelasi timp.

Jimmy,Jey Uso def. Rhodes Scholars(06:12)-Probabil una din cele mai importante victorii din partea celor din Uso,au lucrat foarte bine si au reusit sa ii doboare pe Rhodes Scholars.

Chris Jericho def. Drew McIntyre(WHC #1 Contender Semi-Final)(07:45)-Chris Jericho si McIntyre au facut un meci de exceptie,mare parte a fanilor strigand pentru Jericho,dar si pentru McIntyre.Chris Jericho castiga meciul ptrintr-un Codebreaker,insa piciorul lui McIntyre era clar sub corzi si arbitrul nu a vazut!

Main-Event:Kurt Angle def. Alberto Del Rio(12:31)-Un meci superb oferit de campionul mondial,invingandu-l pe Del Rio cu un Ankle Lock.


Smackdown Notes

[b]#Shane trebuie sa fie impresionat de 2 wrestleri pentru a lupta la TLC pentru titlul USA.
#Rob Van Dam vs. Ziggler vs. ???(TLC-winner faces the WWE or WHC Champion at Royal Rumble)
#WGTT vs. The Usos at TLC(WWE Tag Team Champions)
#Jericho vs. ???(#1 Contender for the WHC Champion in 2 weeks)
#Dupa meci Angle ca meciul pentru centura WHC la TLC va fi unul TLC!
[b]

edytriplex14

Mesaje : 9

Sus In jos

Re: Be the Booker-Enigma Wrestling Federation

Mesaj Scris de edytriplex14 la data de Mier Feb 27, 2013 9:32 am

Monday Night Raw Episode 2


Eric Bischoff deschide showul anuntand ca Shawn Michaels va fi la Raw mai tarziu!

Kane def. Kofi Kingston(07:21)-Kane a reusit sa se fereasca de un Trouble in Paradise si ia aplicat lui Kofi un Chockeslem care l-a facut KO.Dupa meci Carlito l-a atacat pe Kane de la spate cu un scaun,Kane a sangerat,iar Carlito l-a mai si scuipat cu un mar!

Paul Heyman este in ring care vine cu vesti despre starea lui CM Punk,acesta spune ca Punk a suferit 2 operatii si ca nu il vom vedea curand in ring!

Gregory Helms def. Chavo Guererro via DQ(Cruiserweight Championship)(08:12)-Chavo Guererro a facut ce stie el mai bine:sa triseze! Cand Helms se pregatea sa-i dea un SuperKick,acesta ia aplicat un Lowblow!

In culise este filmat Chavo Guererro avand un dialog cu Bischoff,Bischoff ia spus lui Chavo ca la TLC se va bate din nou cu Helms si daca este descalificat sau numarat pana la 10 pierde centura!

Big Daddy V def. Ryback(07:23)-Acesta nu a fost un meci,a fost o bataie in adevaratul sens al cuvantului! Pe langa loviturile de scaune,monitoare si multe altele,Big V l-a trecut prin masa comentatorilor pe Ryback cu un Samoan Drop acesta castigand meciul intr-un final!

John Morrison def. Christian(09:31)-Un meci superb din partea celor doi,Morrison a castigat meciul printr-un Starship Pain! Dupa meci Morrison a spus ca mai vrea o sansa sa intre in meciul 3-way de la TLC si ca este dispus sa bata pe oricine ca sa intre in meci!

Ziggler este backstage in vestiarul lui Kofi facand misto de el ca a pierdut meciul cu Kane. Kofi l-a provocat pe Ziggler sa se bata cu Kane saptamana viitoare,acesta acceptand !

Shawn Michaels revine in WWE dupa luni de absenta,acesta a spus ca ii era dor de fani si ca este gata sa intre din nou in actiune. Luminile s-au stins la un moment dat,iar cand s-au aprins 3 tipi mascati ii faceau un Triple Powerbomb lui Michaels!

Main-Event: Randy Orton vs. Batista-No Contest(15:12)-Cei doi fiind extenuati nu au mai putut continua meciul dupa ce ambii si-au aplicat simultan cate un Clotesline!

Raw Notes

[b]#Cand revine CM Punk?
#Poate Carlito sa-l invinga pe Kane la TLC?
#Chavo vs. Helms at TLC!
#Ce ii pregateste Bischoff lui Morrison?
#Ziggler vs. Kane-Next Week
#Cine sunt cei 3 mascati care l-au atacat pe Michaels?
#Dupa main-event Bischoff ia spus lui Cena ca la TLC se va bate cu Orton si Batista intr-un Triple Treath Match-Falls Count Anywhere!
[b]

edytriplex14

Mesaje : 9

Sus In jos

Re: Be the Booker-Enigma Wrestling Federation

Mesaj Scris de edytriplex14 la data de Mier Feb 27, 2013 9:33 am
Un videoclip strain a fost incarcat pe site-ul oficial al EWR-ul cu cei 3 mascati ! Mai jos discursul lor:

[color=black]
[b]"Nu suntem singuri,Shawn Michaels pregateste-te !" Mai tarziu in studioul unde cei 3 si-au tinut acest promo(doar unul a vorbit si avea vocea modificata) s-a gasit un graf "Damage.Inc" ! Cine sunt ei si ce vor oare ?

edytriplex14

Mesaje : 9

Sus In jos

Re: Be the Booker-Enigma Wrestling Federation

Mesaj Scris de edytriplex14 la data de Mier Feb 27, 2013 9:34 am

Smackdown Episode 2


Shane McMahon deschide showul anuntand ca ultima semi-finala pentru centura WHC se va disputa intre King Booker si Wade Barrett!

Daniel Bryan def. Antonio Cesaro(14:21)-Probabil cel mai bun si mai tehnic meci al serii,dupa ce Cesaro a incercat o lovitura cu cotul Daniel Bryan l-a prins in "No Lock" reusind intr-un final sa il faca pe Cesaro sa cedeze!

[b]Benjamin&Haas def. Rhodes Scholars(09:31)
-TGTT(Benjamin&Haas) arata mai bine ca niciodata si pregatiti pentru meciul de la TLC in 2 saptamani,Benjamin reuseste sa faca un Moonsalt spectaculos de pe corzi castigand astfel meciul! (The Usos s-au aflat la masa comentatorilor)

In culise este filmat Angle pregatindu-se pentru meciul sau cu Sheamus!

Kurt Angle def. Sheamus(10:21)-Campionul mondial a aratat ca are material de campion si s-a impus in fata lui Sheamus dupa 3 Angle-Slamuri consecutive !

Avem din nou imagini din backstage unde Drew McIntyre ii cere lui Shane McMahon un meci.Shane s-a uitat zambind la McIntyre,iar cand McItyre s-a intors in spatele lui era Regal! Shane face Regal vs. McIntyre !

William Regal def. Drew McItyre(07:02)-William Regal a fost dominat la inceputul meciul insa a reusit intr-un final sa-si execute Knee-Temblerul,iar ca sa incheie meciul Regal ia facut un "NO LOCK" !(Dupa meci Shane a venit si a spus ca la TLC Regal se va bate cu Daniel Bryan pentru titlul USA !

The Usos def. Ted Dibiase&Heath Slater(08:41)-Un meci controlat in mare parte de The Usos,Jimmy reusind un Frog-Splash intr-un final.Dupa meci Benjamin si Haas i-au atacat !

Big Show este surprins backstage dand mana cu un tip mascat,oare este unul din cei care l-au atacat pe Michaels?


Kurt Angle vine la masa comentatorilor pregatit pentru meciul dintre Barrett si King Booker.

Main-Event:King Booker def. Wade Barrett(17:01)-Un meci de zile mari intre cei doi,Booker a reusit sa scape dintr-un Wasteland din partea lui Barrett,Booker reusind intr-un final sa-i dea un Book End! Dupa meci Jericho ia dat un Codebreaker lui Booker,Jericho uitandu-se amenintator la Angle pentru a incheia showul!

[b]Smackdown Notes

#Daniel Bryan vs. William Regal at TLC(USA Championship)
#Benjamin vs. Jimmy Uso next week !
#Haas vs. Jey Uso next week!
#Ce legatura are Big Show cu Damage Inc.(cei 3 mascati) ?
#King Booker vs. Chris Jericho next week(#1 Contender for the WHC Championship)

edytriplex14

Mesaje : 9

Sus In jos

Re: Be the Booker-Enigma Wrestling Federation

Mesaj Scris de edytriplex14 la data de Mier Feb 27, 2013 9:35 am

Monday Night Raw Episode 3


Avem imagini din backstage unde il vedem pe Shawn Michaels la intrarea din arena uitandu-se in toate partile inainte sa intre in arena !

John Cena def. MVP(13:12)-John Cena arata prin atitudinea sa si prin forma sa ca este pregatit pentru TLC unde ii va infrunta pe Batista si Orton intr-un 3-way.John Cena a avut probleme la inceputul meciului insa intr-un final a reusit sa-i aplice lui MVP un AA,iar apoi un STF pentru ca MVP sa cedeze.

Backstage o avem pe Lillian Garcia alaturi de un invitat special:Carlito,bineinteles rontaind niste mere si pregatit pentru meciul sau cu Kofi Kingston,la sfarsitul interviului Carlito a scuipat-o pe Lillian Garcia cu marul!

Carlito def. Kofi Kingston(Via DQ,12:02)-Un meci echilibrat intre cei doi pana in momentul in care Carlito a profitat de neatentia arbitrului si l-a scuipat pe Kofi Kingston cu un mar.Cand se pregatea sa execute Backstabber-ul Kane a intrat in ring si i-a dat un Chockesleme,arbitrul vazand acest moment si descalificandu-l pe Kofi.

Batista este filmat in culise pregatindu-se pentru meciul sau cu Big Daddy V !

Batista def. Big Daddy V(09:52)-Colosul Big Daddy V cu marimea 150 la sutien pur si simplu l-a torturat pe Batista in mare parte a meciului.Big V se pregatea de un salt de pe corzi cand Batista s-a ferit si a venit cu un Spear de zile mari,iar apoi cu un Spine-Buster pentru a incheia meciul! (John Cena s-a aflat pe rampa de intrare)

Shawn Michaels este backstage intrand in cabina lui Triple H,nervos de astfel i-a reprosat lui Triple H ca l-a sabotat si ca el este de vina pentru atacul celor din Damage.Inc pentru ca nimic nu misca fara voia sa.Triple H i-a spus ca mai tarziu vor merge amandoi in ring sa-i demonstreze contrariul,Triple H i-a mai spus lui Michaels ca este fratele lui si nu i-ar face niciodata rau.

Kane def. Dolph Ziggler(16:31)-Printe cele mai complexe meciuri ale serii,Ziggler i-a creat mari probleme lui Kane,acesta facandu-l sa lesine la un moment dat printru-n Sleeper.Kane si-a regasit energia pentru a castiga meciul si i-a dat lui Ziggler 2 Chockesleme-uri consecutive! Dupa meci Carlito a incercat sa il atace pe Kane,insa Kane a fost pregatit si i-a dat si lui un Chockesleme,Kane nu s-a oprit aici,a luat un scaun si i-a dat 10 lovituri lui Carlito!

Backstage sunt cei 3 participanti in meciul pentru WWE unde Cena si Batista il pun la incercare pe Orton pentru a castiga meciul lui din seara asta,cei 2 si-au castigat meciurile mai devreme.Randy Orton vs. Rey Mysterio Up Next!

Randy Orton def. Rey Mysterio(14:48)-Randy Orton a aratat si el ca este in forma mare pentru TLC,iesind dintr-un 619,Orton i-a dat un RKO lui Rey Mysterio de pe coltul ringului! Dupa meci Batista i-a dat un Spear lui Orton pentru ca mai apoi Cena sa-i dea un AA lui Batista!

Backstage il avem pe Morrison alaturi de Bischoff,Morrison l-a intrebat pe Bischoff cu cine se lupta pentru a merge in 3-wayul de la TLC(Ziggler vs. RVD vs. ???). Bischoff s-a uitat lung la Morrison spunandu-i ca are un oponent pe masura pentru el!

John Morrison def. The Miz(10:35)-The Miz a fost oponentul surpriza pentru Morrison,Miz a reusit sa dea un Skull-Crushing Finale,insa nu era indeanjuns pentru a-l dobori pe Morrison. Morrison a executat pe The Miz un 450 Splash,iar apoi un Starship Pain pentru a castiga meciul!

Shawn Michaels vine in ring insotit de Triple H pentru ai chema in ring pe Damage.Inc! Shawn Michaels a luat microfonul si a spus ca daca Damage.Inc au ceva pentru el sa ii arate acum! Luminile s-au stins timp de 10 secunde,cand luminile s-au aprins nu mai era nici-o urma de Triple H! Luminile s-au stins iar,iar in momentul in care s-au aprins BIG SHOW i-a dat un Chockeslame lui Michaels prin masa comentatorilor pentru a incheia show-ul !(Read Notes)

[color=black]
[b]RAW Notes

#Cine va fi campion WWE dupa TLC?
#Carlito vs. Kane at TLC(Intercontinental Championship,Charis Match)
#Oficial Morrison intra in meci:Ziggler vs. RVD vs. Morrison at TLC(Winner faces the WWE or WHC Champion at Royal Rumble)
#Unde a disparut Triple H?
#Mai tarziu pe site-ul oficial EWF a aparut un videoclip cu Triple H(cu hainele rupte si plin de sange) ca la TLC vom avea Michaels vs. Big Show cu Triple H aribtru special!

edytriplex14

Mesaje : 9

Sus In jos

Re: Be the Booker-Enigma Wrestling Federation

Mesaj Scris de edytriplex14 la data de Mier Feb 27, 2013 9:35 am

Smackdown Episode 3


Backstage il avem pe Shane McMahon care anunta primul meci al acestei seri: Wade Barrett vs. Sheamus Up Next!


Wade Barrett def. Sheamus(18:08)-Un meci de poveste intre cei doi,pe tot parcursul meciului fanii au strigat "Let`s go Barrett",foarte putini au strigat si "Let`s go Sheamus".Meciul a devenit si mai palpitant cand Wade Barrett a reusit sa scape dintr-un Brogoue Kick de zile mari,Barrett i-a dat un Barrett Punch si un Wasteland pentru a incheia meciul!

Antonio Cesaro este in culise cerandu-i lui Shane un meci cu Alberto Del Rio,Shane accepta si face Cesaro vs. Del Rio!

Alberto Del Rio def. Antonio Cesaro(10:52)-Meci dominat de catre Del Rio,Cesaro a executat un SuperPlex de pe corzi insa Del Rio a reusit sa scape la 2.Del Rio l-a facut sa cedeze pe Cesaro printru-n Cross Armbreaker.Dupa meci KASSIUS OHNO l-a atacat pe Del Rio,a luat un microfon in mana si a spus ca Kings Of Wrestling s-au intors,imbratisandu-se cu Antonio Cesaro.

Un videoclip este aratat pe Titantron cu Big Show si DAMAGE.INC(cei 3 tipi mascati),Big Show dadea din cap la ce spunea un tip mascat cu vocea modificata(faptul ca Big Show si-a inteles sarcina).

Jey Uso def. Charile Haas(9:25)-Benjamin si Jimmy au fost interzisi sa stea ringside.Dupa un meci solid Jey Uso reuseste sa-i aplice lui Haas un Super-Kick spectaculos pentru a incheia meciul.

William Regal este in ring vorbind despre cariera sa si de faptul ca va deveni din nou campion USA.Daniel Bryan ii intrerupe discursul spunandu-i ca este timpul lui si ca "elevul silitor" si-a intrecut "maestrul".Dupa un moment de pauza Daniel Bryan ii da un Low-Blow si il pune pe Regal in "No Lock",timp de 20 de secunde Regal nu a cedat,iar Bryan i-a dat drumul ridicandu-si mainile in semn de victorie!

Shelton Benjamin def. Jimmy Uso(8:45)
-Ca si meciul dinainte Haas si Jey au fost interzisi sa stea ringside.Shelton Benjamin a reusit sa-i dea un Super-Kick lui Jimmy,iar apoi un Moonsalt spectaculos de pe corzi pentru a castiga meciul.

Matt Striker este alaturi de Chris Jericho pentru un interviu.Chris Jericho l-a jignit pe King Booker si a spus ca la TLC il va bate pe Kurt Angle pentru a deveni din nou campion WHC!

Rob Van Dam def. Cody Rhodes(11:49)-Rob Van Dam arata ca este pregatit pentru TLC si sa devina din nou campion mondial la Royal Rumble,RVD a castigat meciul dupa un Frog-Splash impresionant pentru a castiga meciul.Dolph Ziggler a venit dupa meci si i-a dat un Zig-Zag lui RVD pentru ca imediat John Morrison sa-i dea un Drop Kick si un Starship Pain.

Big Show def. Ted Dibiase(01:21)-Un squash match pentru Big Show care l-a terminat rapid pe Ted Dibiase cu 3 Chockesleme-uri si un KO Punch. Dupa meci luminile s-au stins timp de 10 secunde,iar cand luminile s-au aprins Shawn Michaels era cu barosul in mana. Luminile s-au stins iar,iar in momentul in care s-au aprins DAMAGE.INC ii faceau un Triple PowerBomb lui Michaels! Triple H a alergat disperat in ring insa cei din DAMAGE INC. si Big Show au disparut repede prin public. Sa nu uitam ca la TLC Michaels se bate cu Big Show(Triple H aribtru special) !

Main-Event:King Booker def. Chris Jericho(37:21)-Doamnelor si domnilor probabil meciul sezonului deja intre King Booker si Chris Jericho! Meciul a avut de toate de la Piledriveuri,Super-Kickuri la Codebreakuri si Angle-Slamuri din partea lui King Booker! King Booker a reusit intr-un final sa castige meciul dupa un Codebreaker pe CHRIS JERICHO si un Angle-Slam! Kurt Angle a venit dupa meci in ring cu o masa pentru a-i aplica lui King Booker un Angle-Slam,insa Booker a reusit sa scape si sa-i dea lui Angle un Spine-Buster prin masa.King Booker a ridicat centura World Heavyweight deasupra capului pentru a incheia show-ul!

Smackdown Notes

#Intrebarile devinn si mai captivante:Cine sunt DAMAGE.INC,ce vor,ce treaba are Big Show cu ei?
#Shawn Michaels vs. Big Show(Triple H aribtru special) at TLC!
#Cine va devenit #1 Contender la centura WWE sau WHC la Royal Rumble?
#OFFICIAL:King Booker vs. Kurt Angle at TLC(WHC Championship,TLC Match)

edytriplex14

Mesaje : 9

Sus In jos

Re: Be the Booker-Enigma Wrestling Federation

Mesaj Scris de edytriplex14 la data de Mier Feb 27, 2013 9:36 am


[color=black][b][color=black]
Pre-Show: Chavo Guererro vs. Gregory Helms(Cruiserwieght Championship):
[center]
[b]
[color=black][size=18pt]
[b]Official Card

TGTT vs. The Usos(Ladder,WWE Tag Champs)


Carlito vs. Kane(ITC,Chairs Match)


RVD vs. Ziggler vs. Morrison(Winner faces the WWE or WHC champion at RR)


William Regal vs. Daniel Bryan(Submission Match,USA Championship)


Cena vs. Orton vs. Batista (Falls Count Anywhere,WWE Championship)


Kurt Angle vs. King Booker(TLC Match-World Heavyweight Championship)


Shawn Michaels vs. Big Show(Triple H Special-Referee)

edytriplex14

Mesaje : 9

Sus In jos

Re: Be the Booker-Enigma Wrestling Federation

Mesaj Scris de Ivan la data de Mier Feb 27, 2013 9:38 am

Hmm, esti foarte priceput! Felicitari, asteptam urmatorul show.


avatar
Ivan
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR

Mesaje : 1557

http://wrestlingro.forumer.ro

Sus In jos

Re: Be the Booker-Enigma Wrestling Federation

Mesaj Scris de edydin la data de Joi Feb 28, 2013 5:43 am

interesant , pari sa fi un fan de ruthless aggression era .avatar
edydin
MANAGER
MANAGER

Mesaje : 472

http://www.wrestlingromania.net

Sus In jos

Re: Be the Booker-Enigma Wrestling Federation

Mesaj Scris de Creature la data de Joi Feb 28, 2013 12:22 pm

Baga bre si din TNA..
avatar
Creature

Mesaje : 56

Sus In jos

Re: Be the Booker-Enigma Wrestling Federation

Mesaj Scris de PRIVATE la data de Joi Feb 28, 2013 12:30 pm

Bravo!


avatar
PRIVATE

Mesaje : 14

Sus In jos

Re: Be the Booker-Enigma Wrestling Federation

Mesaj Scris de WeWantEnigma la data de Mier Mar 06, 2013 12:20 pm

Imi place book-ul tau, este foarte reusit! Asteptam si urmatorul episod.I don't listen to anyone and anything.. It's my life and I require single rules.
avatar
WeWantEnigma

Mesaje : 249

Sus In jos

Re: Be the Booker-Enigma Wrestling Federation

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum